Inreda på väggarna

Att inreda väggarna gör att rummen känns mer livfulla och det är här du verkligen kan vara kreativ. Idag ger vi lite tips på vägen kring just detta.

Fundera gärna igenom först praktiskt hur rummet ser ut. Behöver du kunna använda väggen till en del av förvaring eller kan de få prydas av utsmyckning endast? Att använda olika typer av hyllor kan både var en snygg detalj men också praktiskt. Hos Storeandshow kan du skapa dig en personlig hylla där du kan välja vilket hyllplan du vill ha och vilken typ av konsol.

Idag finns det massa olika typer av hyllor du kan välja. Fundera vad som passar i det aktuella rummet och vilken yta du har att röra dig med. En stringhylla är en vacker detalj. Låt hyllorna prydas av böcker och varva med någon växt och andra personliga prydnader för att skapa liv och variation. Kanske du önskar att hela väggen pryddes av ett hyllsystem för maximal förvaring? Det finns både färdiga hela bokhyllor att köpa eller varför inte skruva upp flera hyllplan, då kan du får exakt som du vill ha det.

Att sätta upp tavlor på väggen är en klassisk inredningsdetalj. För att få en personlig touch, fundera om du har foton du själv tagit som kan få utgöra motivet. En tavelvägg är riktigt snyggt om man får till det. Det finns mallar att ta hjälp av på nätet för detta ändamål och man kan beställa ramar i passande storlekar om man inte känner sig ha kunskapen att pröva själv med det man har hemma.

Fundera gärna över vad du har i hemmet som skulle kunna göra sig fint på väggen. Det behöver inte bara vara tavlor och hyllor som passar där. En spegel är även det en fin detalj som kan göra att rummet upplevs större.

 

 

Arkiv