Inred ditt hem efter renoveringen

När renoveringen äntligen är klar är det dags att börja inreda ditt hem. Oftast vill du inte sätta in samma gamla möbler som innan eftersom det då inte kommer kännas lika nytt och fräscht. Men det kan bli väldigt dyrt att köpa nya möbler till hela ditt hem direkt och det finns både bättre och billigare sätt att inreda hemmet på.

En sak som kan vara bra att tänka på är hur du kan återanvända möblerna och inredningen du redan har. Det kanske går att byta klädsel på soffan eller måla om en bokhylla. Sådana små förändringar kommer att föryngra möblerna och du kommer spara mycket pengar. Det går såklart inte att behålla allt och vissa saker måste bytas ut, men tänk på att inte köpa vad som helst utan köp hem något mysigt som du kommer ha användning för under många år framöver.

Det sista du behöver göra är att kolla upp och få inspiration kring olika stilar du kan inspireras av när du inreder. Det kommer göra alla dina val när det gäller färger och möblering mycket enklare. Läs inredningsmagasin eller spendera lite tid på nätet så hittar du massor med inspiration.

Arkiv