Att måla om huset

Snart är sommaren här och då är det ett perfekt tillfälle att måla om huset, men du måste först se till att det är lagom varmt och det ska helst inte ha regnat på en vecka för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Fasadsiffror

När du målar om huset och får det snyggt kan du passa på att köpa nya fasadsiffror, det sätter en personlig prägel på huset. Dessa kan du hitta här och finns i olika färger, storlekar och teckensnitt, ditt hus kommer bli finare än aldrig förr.

Att tänka på

När du ska måla om ditt hus måste de vara rätt temperatur och fuktighet som vi redan tagit upp men du behöver även köpa färg till huset. Välj gärna en färg från en måleriaffär så du vet att du får bra kvalitet på färgen och de kan även bryta färg för att du ska få exakt den färgen du vill ha.

Kom ihåg

Att måla om huset är även ett tidskrävande jobb men väl värt det när du är klar och kan stå och beundra ditt nymålade och fina hus. Kom ihåg att du kanske inte kan byta till vilken färg som helst på huset utan i många fall ska det passa in med grannskapet.

Arkiv